De lekkerste taarten van Purmerend!

Home » Webshop eetbare prints » Eigen afbeelding

Let op: om een scherpe print te kunnen maken is het van belang dat je een scherpe afbeelding meestuurt.

 

1. Load je afbeelding in via het formulier onderaan deze pagina. Je afbeelding wordt direct verzonden. LET OP: je bestelling is nog niet geplaatst.

2. Om je bestelling te plaatsen kies je een soort sheet en het gewenste formaat. Druk op bestellen en reken je winkelwagentje af.

 

 

Frosting (aanbevolen voor het mooiste resultaat):
Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints. Een haarscherpe afdruk op een stevige, flexibele en dunne ondergrond. De sheet wordt beschermd door een plastic schutvel. Deze dien je te verwijderen voordat je de print gebruikt. De sheet is gemakkelijk op maat te knippen en kan ook op slagroom worden gebruikt. Omdat het zo dun is, kan het ook op marsepein of fondant decoraties worden geplakt.

Ouwel:
Wij drukken de afbeelding op ouwel met enkele dikte. De print is hittebestendig en kan daardoor voor nog veel meer doeleinden worden gebruikt. Ouwels kun je plakken met crisco of piping gel. Bij het plakken met water kan de ouwel sheet gaan scheuren/smelten.

Wij printen met eetbare inkt. Hierdoor kan de print een kleine kleurafwijking hebben ten opzichte van de afbeelding op je scherm.

Bewaren:
Zowel een frosting- als ouwelsheet bewaar je op een koele, droge en bij voorkeur donkere plek. Bijvoorbeeld in een keukenkastje. Bewaar de print niet in de koelkast.

Allergieën:
Een Frosting Sheet is gemaakt van maïszetmeel en suiker. Daardoor zijn ze glutenvrij. Verder zijn de sheets voor andere allergieën niet gegarandeerd allergievrij.
Een ouwel past in bijna alle diëten, het is gemaakt van aardappelzetmeel en koolzaadolie
.

Ingrediënten:

Frosting Sheets: Zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard).

Ouwel: aardappelzetmeel, water, koolzaadolie

Inkt: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstof (zie onder)

Rode inkt: E124 (AZO), E122 (AZO)

Gele inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)

Blauwe inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)

Zwarte inkt: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133

 

Met dit formulier kun je de afbeelding insturen.

LET OP: vergeet niet je bestelling af te maken.